Vágólapra másolva!
Milene Domingues, a golfban is jeleskedő Ronaldo felesége szerint férje nagyon elégedett, mert végre elérte azt, amire mindig is vágyott.

"Boldog, mert teljesült az álma, a Real Madridban, a világ talán legjobb csapatában játszhat. Milánóban szomorú volt, a lapok állandóan vele foglalkoztak, s amit írtak, annak a fele sem volt igaz. Végül azért jött el Olaszországból, mert az Internazionaléval nem ért el egyetlen komoly eredményt sem, ráadásul Hector Cúper edzővel sem értették meg egymást. A kezdet Madridban sem volt könnyű, egy sereg újságíró és tv-riporter ostromolt bennünket. Szerencsére mára sokat javult a helyzet, nyugodtan meg tudunk vacsorázni egy étteremben, s összejárunk Roberto Carlosszal és a többi barátunkkal" - mesélte a világbajnok brazil labdarúgó házastársa.

Ronaldo passzív szexszel hangol a meccsekre/sport/focivilag/20020924ronaldo.htmlDel Bosque: Ronaldo nem kövér/sport/focivilag/20021014delbosque.html

A 26 éves vb-gólkirály több mint egyhónapos huzavona után, röviddel a nevezési határidő lejárta előtt, augusztus 31-én szerződött Milánóból a Real Madridhoz 35 millió euróért. Az Internazionale cserébe januárban még megkapja az argentin Santiago Solarit is.