Vágólapra másolva!

"Kínos és csalódást keltő játékot nyújtottunk a Bajnokok Ligájában. Nagy károkat okoztunk a klubnak" - értékelt Ottmar Hitzfeld vezetőedző a Deportivo La Coruna elleni 2-1-es kudarc után. "Már az első fordulóban rossz útra tévedtünk, arrogáns viselkedésünk miatt kaptunk ki hazai pályán 3-2-re a spanyoloktól. Később viszont néhány játékosom számára nagynak bizonyult az a teher, amely a csapatra nehezedett."

A világhírű szakember nem zárta ki a személycserék lehetőségét sem, de arra nem tért ki, hogy az edzői stáb vagy a keret módosul. "Pályafutásom egyik legnehezebb időszakát élem" - tette hozzá a csalódott Hitzfeld.

A kudarc azért is meglepő, mert nyáron jelentősen megerősödött a müncheniek játékosállománya. A pályafutása végéhez közeledő Steffan Effenberg ugyan távozott, de a német labdarúgás jelenlegi legjobbja, a Bayer Leverkusentől érkező Michael Ballack, valamint a brazil Zé Roberto is azonnal a kezdőtizenegy tagja lett.

Az UEFA-kupáról is lemaradt a Bayern/sport/focivilag/bl/20021030viszlat.htmlKi nyeri a Bajnokok Ligáját?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

Nem volt véletlen, hogy a bajor klub néhány vezetője minden idők legerősebb Bayern-keretét "látta" körvonalazódni, ennek megfelelően csak egy sikersorozatot tartott elfogadhatónak. Ehhez képest a csapat csupán a BL-selejtezőben aratott győzelmeket, a legjobb 32 között egy döntetlen és négy vereség a mérlege.

A Bayern München az elmúlt öt évben állandó főszereplője volt a Bajnokok Ligájának, folyamatosan eljutott legalább a negyeddöntőig.