Vágólapra másolva!
Paul Breitner szerint az UEFA-kupa második fordulójának első mérkőzése alapján a Ferencváros megérdemli, hogy bejusson a harmadik körbe. Az egykori kiváló labdarúgó, aki tagja volt az 1974-ben világbajnokságot nyerő, 1982-ben vb-ezüstérmes német válogatottnak, a Stuttgart elleni mérkőzést Németországban közvetítő DSF sportcsatorna szakkomentátoraként dicsérte Tököliéket.

Breitner a találkozó értékelésében, már a stúdióban jelentette ki, hogy a Ferencváros kellemes meglepetést okozott neki és három góllal kellett volna nyernie a magyar csapatnak, ha csak a legnagyobb helyzeteit ki tudja használni. Breitner a brazil Vava és Pelé után a harmadik játékos, aki két világbajnokság döntőjében is betalált az ellenfél kapujába.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900Garami nem kesereg a Fradi igazságtalan döntetlenjén/sport/magyarfoci/20021101elony.html

"A stuttgartiak arra számítottak, hogy a ferencvárosiak megijednek a nagy nevektől - mondta Breitner. - Ehelyett a magyarok az első perctől az utolsóig fantasztikus elszántsággal küzdöttek, nem ijedtek meg a Stuttgarttól és 70 percig lefutballozták ellenfelüket a pályáról. A VfB játékosai arra számítanak, hogy a visszavágón otthon simán nyernek, de ebben hiába bíznak. A magyarok az első meccs előtt nagyon tisztelték ellenfelüket, erre azonban most már nincs okuk. A visszavágón a Stuttgartnak ki kell támadnia, Tököli és Gera személyében két kiváló csatárt ismertem meg, akik még egyszer nem hagynak ki annyi helyzetet, mint az első meccsen."

Bánki József