Vágólapra másolva!
A Real Madrid vezetőedzőjét, Vicente Del Bosquét olyannyira aggasztja csapata egészségügyi és fizikális állapota, hogy kijelentette: a ma esti Oviedo elleni kupamérkőzésen valamennyi kulcsjátékosát pihentetni fogja.
Az új fiúk

Ugyancsak illusztris névsort alkotnak a spanyol kupa második fordulójára nem nevezett madridiak: Casillas, Míchel Salgado, Roberto Carlos, Hierro, Helguera, Makelele, Zidane, Raúl, Figo és Ronaldo ezúttal biztos nem lép pályára. Mindenesetre Del Bosque nem vállal túl nagy kockázatot, hiszen a sztárokkal felálló királyi gárda utolsó kilenc meccséből csak egyszer tudott nyerni (az ötödik fordulóban az Alavés ellen).

"Néhány játékosomnak szünetre van szüksége" - magyarázta Del Bosque, aki szerint nem arról van szó, hogy a spanyol kupaszereplést feláldoznák az eredményesebb bajnoki, illetve BL-szerelés oltárán, épp ellenkezőleg. "A Real nem engedheti meg magának, hogy bármelyik fronton szemet hunyjon az eredménytelenség felett. Éppen ezért valamennyi rendelkezésre álló játékosunkat be kell vetnünk a siker érdekében."

Tény, hogy Del Bosquének van miből válogatnia, hiszen a Real Madrid korábban már többször is bebizonyította, hogy a B csapatával is bárkivel képes felvenni a versenyt. A biztonság kedvéért Del Bosque azért újabb két ifjúsági játékost hozott fel az együttes eddig sem szűkös első keretébe, Luis García és Juan Olalla személyében, akiket az Oviedo elleni meccsre már nevezett is.

realmadrid.comhttp://www.realmadrid.com/Real Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=27000

Del Bosque leszögezte, a csapat felforgatását nem a mostanában gyengébb teljesítményt nyújtó játékosok figyelmeztetésének szánja: "Azoknak sem kell aggódniuk, akik a közeljövőben kimaradnak a kezdőcsapatból. Senkivel sincs problémám, egyszerűen erről szól napjaink labdarúgása."