Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>

Itt van mindjárt az E csoport, ahol a Juventus már bebiztosította magának a továbbjutást, a másik, legjobb 16 közé kerülést érő pozícióra azonban mind a három másik együttes versenyben van. A legjobb esélyei a továbbjutásra persze a Dinamo Kijevnek vannak, hiszen jelenleg az ukránok állnak a második helyen, ráadásul hazai pályán fogadhatják a torinóiakat, akik csak tartalékcsapattal utaztak el Kijevbe. Marcello Lippi pihentetésképpen otthon hagyta Alessandro Del Pierót, Lilian Thuramot, Ciro Ferrarát, Mauro Camoranesit és Pavel Nedvedet, míg Alessio Tacchinardi eltiltás, David Trézéguet, Paolo Montero és Igor Tudor pedig sérülés miatt nem utazott el Ukrajnába.

Dinamo Kijev - Juventus
Kijev, 20.45
Feyenoord - Newcastle
Rotterdam, 20.45


Ki nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

A Feyenoord és a Newcastle drukkerei eközben abban bíznak, a Juventus még így is jó lehet a pontszerzésre, ne adj isten a győzelemre, hiszen nekik csak ebben az esetben van esélyük a továbbjutásra. A Newcastle történelmet írna, ha befutna a második helyre, hiszen a BL-ben eddig még egyetlen gárdának sem sikerült továbbjutnia úgy, hogy az első három meccsét elveszítette. Az UEFA-kupás folytatáshoz a Szarkáknak egy döntetlen is elég lenne Rotterdamban, és bíztató lehet a számukra, hogy Craig Bellamy felépült sérüléséből, és játékra jelentkezett, bár Bobby Robson azt még nem döntötte el, hogy a kezdők között számítson rá, vagy a kispadra ültesse. A másik oldalon Pierre van Hooijdonk még mindig nem áll a csapat rendelkezésére, de a drukkerek bíznak abban, hogy a gárda nélküle is nyerni tudott, és ebben az esetben minimum az UEFA-kupában folytathatja.