Vágólapra másolva!
Szabadrúgásgóljával, eszes átadásaival és hasznos labdatartásával Bárányos Zsolt döntő érdemeket szerzett a Kispest Békéscsaba elleni győzelmében. Az előzetesen hatpontosnak nevezett kiesési rangadón a belga élvonalbeli Lommelből hazatért középpályás mellett a román Sasu is látványos gólt lőtt, ám a hazaiak legjobbjának a kapus Tóth József mellett mindenképpen Bárányos bizonyult.

- A nyugat-európai hangulathoz és tempóhoz képest miként élte meg visszatérését a magyar futballba? - kérdeztük a Bari becenévre hallgató kispesti kedvencet.
- Jól éreztem magam külföldön, ám mivel Lommelben nem adták meg azt az összeget, amit kértem, így örömmel tértem haza Kispestre, s pillanatok alatt sikerült is beilleszkednem a csapatba.

- Nem tartja visszalépésnek, hogy újra az NB I-ben szerepel? Ezt azért is kérdezem, mert sokan azt mondják, hogy levezetni tért haza...
- Levezetni 26 évesen? Ez hülyeség. Még nagyon is komoly terveim vannak a futballal.

- A Kispest egykori vezetőinek a pénzügyi tartozása önnel szemben már a múlté?
- Sajnos még a jelené, de biztos vagyok abban, hogy megkapom a járandóságomat.

- Mit gondol, szakmailag elsősorban mire van szüksége a Kispestnek a bennmaradás érdekében?
- Egy kiadós alapozásra, s ha ez megvan, tavasszal kiharcoljuk a bennmaradást. A kemény felkészülés számomra különösen fontos, hiszen én abból élek fél évig. Most nyáron ez kimaradt, ezért is tudtam csak később utolérni magam fizikálisan.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021123aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

- Szeretne még külföldön futballozni?
- Ez egyértelmű, mint ahogy az is: amennyiben sikerül az élvonalban maradnunk és ehhez én is gólokkal, jó játékkal tudok hozzájárulni, annál kedvezőbb külföldi szerződéshez juthatok. S akkor a Kispest is jól járhat, meg én is.

Bánki József