Vágólapra másolva!
Két csúcsrangadót is játszanak a Serie A 13. fordulójában: a Milan a Romát, a meglepetésre listavezető Lazio az Intert fogadja szombat este. Egy újabb vereséggel még mélyebbre süllyedhetnek a csak kilencedik Farkasok, márpedig az eltiltott Totti és Candela nélkül sok esélyük nincs a San Siróban.

Két szuperrangadóval kezdődik a 13. forduló, szombat este 20.30-as kezdéssel Milan-Roma és Lazio-Inter derbik lesznek a Serie A-ban (négyük közül hárman BL-érdekeltek, ezért tán a sietség). Míg előbbi papírforma hazai sikert ígér, a listavezető és a jelenlegi bronzos csatájának eredményére csak a legbátrabbak fogadnak (bár egy iksz mindig jónak tűnik).

Ezzel együtt egy rangadón minden előfordulhat (és nemcsak azon, a labda gömbölyű meg ilyenek), és hát a Roma meg mindig összeszedi magát legfőbb riválisiaval szemben. Capello fiai jól, tőlük szokatlanul szemre tetszetősen is játszogattak mostanság, csupán védelmük hibázott rendre - az Interrel és a Juvéval is 2-2-t meccseltek úgy, hogy a hajrában hullajtottak el pontokat (az ősi vetélytárs Lazióval is 2-2-re végeztek).

A Milan Stamot, a Roma Morientest akarja/sport/focivilag/20021205amilan.htmlForza Juve! Forza Milan!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=38449Serie A 2002/2003 - menetrend/sport/focivilag/20020910serie.html

A torinóiak elleni derbin azonban a fantasista Totti és Candela is sikeresen kiállíttatta magát, nélkülük pedig több mint nehéz lesz akár egy pontot is gyűjteni a Milan otthonában. Ahol a góllövőcipőjét leamortizáló Inzaghi helyett a felépült Sevcsenko termel, Ancelotti tanítványai meg mikor legyenek bajnokok, ha nem most, igyekeznek hát megfelelni az elvárásoknak (olyan keret, mint a közelmúltbeli nagy sikerek idején - Nesta, Rivaldo stb). És a Milan eddigi összes hazai mérkőzését hozta, gólt sem nagyon kapott.

A hétközi kupafordulóban se a Romának, se a Milannak nem ment, mindkét nagy remizett egy kicsivel, idegenben, sebaj, lesz visszavágó.