Vágólapra másolva!
A rendkívül gyenge bajnoki szereplés miatt veszélybe került Louis van Gaal vezetőedző posztja az FC Barcelona labdarúgócsapatának kispadján, ennek ellenére a holland tréner bizakodik, hogy menetközben nem küldik el.

"Pályafutásom legszomorúbb pillanata lenne, hiszen ilyesmi még sohasem fordult elő velem" - jelentette ki. "Két-három vereség nem a világ, de sokat beszélgettem a játékosokkal, és megértették, hogy ez így nem mehet tovább."

A Primera Division állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021209aprimera.htmlPrimera Division menetrendje/sport/focivilag/20020830primera.html

A jól értesült barcelonai Sport című napilap szerint ha a keddi, Newcastle United elleni hazai BL-mérkőzésen vereséget szenved a katalán együttes, Van Gaalnak mindenképpen mennie kell. A spanyol bajnokságban a Barcelona 13 forduló után 16 ponttal csak a tizedik, s 13-mal marad el az éllovas Real Sociedad mögött. A nagy rivális Real Madrid is megelőzi a tabellán, ráadásul a fővárosiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.