Vágólapra másolva!

A német bajnokcsapat akkor kiverte a rossonerókat a nemzetközi kupából, a párosítás hőse a brazil Marcio Amoroso volt, aki a dortmundi mérkőzésen mesterhármast szerzett. A támadó ebben a szezonban még nem érte el csúcsformáját, hiszen sérülés miatt az idény első felében nem játszott. A Bundesliga legutóbbi fordulójában azonban kétszer is betalált, vagyis kezdi utolérni saját magát, így Mathias Sammer minden bizonnyal a kezdő tizenegyben szavaz neki bizalmat, már csak a babona kedvéért is.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637SMS-ben a BL-ről/sport/focivilag/bl/20020913smstudositas.html

Valószínűleg visszatér a csapatba Sebastian Kehl is, aki kisebb sérülése miatt pihent az utóbbi hetekben. A BVB győzelemmel kezdte a BL második csoportkörét, akárcsak az AC Milan, így amelyik csapat most nyer, az hatalmas lépéselőnybe kerül, nem meglepő tehát, hogy a taljánok is támadó szellemben szeretnének játszani.

Nagy kérdés, hogy a sérüléséből felépült Rivaldo a kezdő csapatban szerepel-e, vagy a kispadon kap helyet: egyes értesülések szerint ő lesz Filippo Inzaghi partnere a csatársorban, más hírek viszont arról szólnak, hogy Andrij Sevcsenko kezdi a találkozót. Annyi azonban bizonyosnak tűnik, hogy a Roma ellen kisebb sérülést szenvedő Clarence Seedorf nem játszik, a helyén a brazil Serginho szerepelhet.