Vágólapra másolva!
Gyatrán szerepelt a bajnokságban a Videoton, s továbbra sincs nyugalom az ősszel kilencedik helyen végzett székesfehérvári egyesület háza táján. A játékosok ugyanis nehezményezik, hogy a vezetők nem fizetik ki az őszi szereplés összes pontprémiumát, s ezért néhány labdarúgó feljelentést fontolgat a klub ellen a ligánál.

Információnk szerint a futballisták eddig mindössze három pontért, nevezetesen a ZTE elleni győzelemért járó pontprémiumot vehették fel, a többit nem. Ráadásként a Videotonnál edzőváltásról is beszéltek korábban, erről Várhidi Péter jelenlegi vezetőedző nem hallott.

"Engem 2004 június 30-ig köt szerződés a Videotonhoz, s nekem a fehérvári vezetők azt mondták, ők hivatalosan nem nyilatkoztak senkinek arról, miszerint edzőcserére készülnének. Nekem sem mondtak semmi olyat, hogy bármi gondjuk lenne velem vagy a szakmai munkával. A magam részéről nyugalmat szeretnék a klubon belül, továbbá azt, hogy mindenki beálljon a sorba, ez esetben pedig joggal várhatnánk el lényegesen jobb teljesítményt és eredményeket."

Bánki József