Vágólapra másolva!
Megegyezés született a Manchester United és a Lazio között a holland Jaap Stam átigazolási ügyében.

A súlyos pénzügyi gondokkal küszködő római klub hónapok óta tartozott 12 millió fonttal, s most az Olasz Hivatásos Labdarúgó Liga segítségével fizet, ráadásul 1,3 millió font késedelmi kamatot is át kell utalnia. Ugyanakkor a Lazio csak 2004 szeptemberében kezd törleszteni a mostani megoldást bankgarancia fejében vállaló szervezet felé, s 2005 áprilisáig végez ezzel.

A Milan Stamot, a Roma Morientest akarja/sport/focivilag/20021205amilan.htmlA Bari kiverte az Intert a kupából/sport/focivilag/20021220abari.htmlSzázmillió eurós veszteség a Laziónál/sport/focivilag/20021209szazmillio.html

Sergio Cragnotti, a római egyesület elsőszámú vezetője múlt pénteken úgy nyilatkozott, hogy a csapat vezéregyéniségeinek, köztük Stamnak már átutalták járandóságuk egy részét, míg a többi alkalmazottnak megígérte: legkésőbb az ünnepekig hozzájutnak jól megérdemelt pénzükhöz.

A Lazio gyenge anyagi helyzete ellenére rendkívül jól szerepel a Serie A-ban: 14 forduló után csak egy pont a hátránya a Milan mögött a második helyen. Ráadásul az UEFA-kupában is bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol a lengyel Wisla Kraków lesz az ellenfele. Az olasz kupában negyeddöntős a fővárosi együttes, ott a másodosztályú Barival találkozik.