Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának játékosai örülnek a klubvezetés állásfoglalásának, mely szerint Louis van Gaal marad a vezetőedző.

"Jó döntés volt" - mondta Carles Puyol, a katalán együttes hátvédje. "Valamennyien támogatjuk őt, s remélem, végre elindulunk a jó irányba, azaz felfelé a tabellán."

Rivaldo kirúgná Van Gaalt/sport/focivilag/20021219rivaldo.htmlA Primera Division állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021222aprimera.htmlA Primera Division menetrendje/sport/focivilag/20020830primera.htmlNem bíznak a Barcelona elnökében/sport/focivilag/20021224focinapszam.html

A múlt szombati, Mallorca elleni bajnoki előtt a helyi sajtó, illetve a szurkolók óriási nyomást gyakoroltak a klub elnökére, Joan Gaspartra, hogy azonnal bontsa fel az edző szerződését, amennyiben az együttes vereséget szenved. A Barcelona végül Patrick Kluivert három góljával és Marc Overmars találatával 4-0-ra nyert, s így a két holland válogatott klasszis gyakorlatilag megmentette honfitársát. Pedig az újságok már a lehetséges utódot is megjelölték az argentin Carlos Bianchi személyében.

A rövid téli szünet után azonban ezzel együtt is sokkal jobb s leginkább gólerősebb játékra lesz szüksége a Barcelonának. Lapértesülések szerint ennek érdekében újabb holland csatár tart a katalán fővárosba: van Gaal a Chelsea-től szeretné megszerezni Jimmy Floyd Hasselbainket. A 15 forduló után mindössze tizedik FC Barcelona január első hétvégéjén a sereghajtó Recreativo Huelvát fogadja a Nou Camp-stadionban.