Vágólapra másolva!
Luis Figo örülne annak, ha nyártól az angol bajnokságban folytathatná pályafutását. A hírek szerint a Real Madrid portugál csillaga a Newcastle vagy a Manchester United játékosa lehet.

"Nagyon izgalmas a brit futball, így nem is említenék olyan klubot, amely az első helyen szerepel a kívánságlistámon. Hatalmas vonzerőt jelent számomra a Premiership" - mondta a Real Madrid portugál sztárja, aki már többször kijelentette: Angliában akarja befejezni sikerekben és elismerésekben roppant gazdag karrierjét.

Jelenlegi munkaadója 10 millió fontban állapította meg a nemrég még a világ legdrágább futballistájaként is ünnepelt jobbszélső "kikiáltási árát". A legfrissebb jelentések szerint a Manchester United és a Newcastle is szívesen megvásárolná, s egyiknek sem jelentene gondot a csillagászatinak közel sem nevezhető összeg kifizetése.

Capello Madridba utazott Morientesért/sport/focivilag/20030106capello.htmlAz új Figo a MU kiszemeltje/sport/focivilag/20021202azuj.html

A 30 éves klasszist 2000. július 24-én akkor világcsúcsnak számító 56,1 millió dollárért szerződtette a Real Madrid a nagy rivális Barcelonától. "Két és fél évvel ezelőtt már volt ajánlatom Angliából, s Olaszországból is, de akkor még Spanyolországban szerettem volna maradni. Ezt a bajnokságot ismerem a legjobban, a közönség is fantasztikus és nagyok a kihívások. Most azonban már szóba jöhet Anglia, Olaszország viszont változatlanul nem csábít. Az ottani futball ugyanis egyáltalán nem nyűgöz le."