Vágólapra másolva!
Hiába kötelezte el magát szóban, és írt alá amolyan előszerződést a ZTE csapatával, mivel megkapta elmaradt járandóságát, Éger László úgy döntött, marad a Dunaferr csapatánál.

A védő, akit a zalaiak mellett a Debrecen is szívesen szerződtetett volna, csütörtök este tájékoztatta elhatározásáról Lang Józsefet, a ZTE elnökét, aki az Éger-üggyel kapcsolatban a bajnoki címvédő tavaszi terveiről és az esetleges erősítésekről is beszélt. "Éger László valóban telefonált csütörtök este, s jelezte, mivel megkapta az elmaradt pénzét, marad a Dunaferrnél" - kezdte a zalai klubelnök. "Őt mindenképpen szerettük volna megszerezni, ám nem titkoljuk, a jelenlegi állományt is képesnek tartjuk arra, hogy elérjék céljainkat. Mindez a bajnokság első vagy második helyét jelenti, illetve a kupagyőzelmet."

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021206aborsodi.htmlSzétszéledhet a Dunaferr/sport/magyarfoci/20021213szetszeledhet.html

"Szerencsés esetben a bajnoki bronzéremnek is örülhetnénk, de ehhez az szükségeltetik, hogy a Magyar Kupát a bajnok vagy a második helyezett hódítsa el. Elvárásaink egyértelműek, ismét ki szeretnénk lépni a nemzetközi porondra, hiszen a hűséges zalaegerszegi közönség megérdemli, hogy hazai pályán, megújult stadionunkban is neves csapatokat láthasson. A keretben már túl nagy változás nem várható, esetleg egy, azonnal bevethető labdarúgót igazolnánk, de ez ügyben csak a jövő héten döntünk" - zárta mondandóját Lang József.

A ZTE együttese egyébként jövő héten hazai környezetben kapcsolódik be a teremtorna küzdelmeibe.

Bánki József