Vágólapra másolva!
Sem a Kispest, sem a szlovák Petrzalka nem szerződtette Pinte Attilát, a Ferencváros egykori labdarúgóját, aki egy huszárvágással végül ismét zöld-fehér mezt öltött, s Győrbe igazolt.

Véget ért Pinte Attila kálváriája, a 31 esztendős futballista az NB I-es győri csapattal készül a tavaszi idényre. A szlovák válogatott középpályás már meg is egyezett a vezérkarral, egyelőre június végéig kötelezte el magát a klubhoz. "Örülök, hogy ismét a magyar bajnokságban kergethetem a labdát. Úgy érzem, jól döntöttem, amikor elfogadtam az ajánlatot. A győriek már kérték a görög szövetségtől a játékengedélyemet" - mondta Pinte a pozsonyi Új Szónak nyilatkozva.

Varga Zoltán miatt mondott le Tamási/sport/magyarfoci/20030116varga.html

Pinte július negyedikén szerződött Görögországba, a Panioniosz együtteséhez, amellyel kétéves kontraktust kötött. A 31 éves, szlovák válogatott labdarúgó a bajnokságban két gólt lőtt, csapatában nála többet csak Siliak és Vltsek szerzett, egyaránt három-három találatot.

Az ősz során aztán kiderült, a görög klub pénzügyi bajba sodródott, emiatt egyoldalúan módosítani kívánta a középpályás szerződését, ám ebbe természetesen nem egyezett bele a légiós. Pinte a FIFA-hoz fordult, s a nemzetközi szövetség hozzájárulásával június 30-ig szabadon igazolhatóvá vált. A labdarúgót a szlovákiai Artmedia Petrzalka mellett a Kispest is szerette volna szerződtetni, ám a játékos végül a győriek ajánlatát fogadta el.