Vágólapra másolva!
Rovatunkban igyekszünk napi rendszerességgel összefoglalni a labdarúgó játékospiac legfontosabb történéseit: kit igazoltak le, ki iránt érdeklődnek, kire nem tartanak igényt Európa és a világ élklubjai. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

A szombati napon inkább a pályán zajló események játszották a főszerepet, a zöld asztal mellett kevesebb érdemleges esemény történt. Az egyetlen klubot váltó játékos Bernard Dioméde volt, a világbajnok támadó közel másfél évet töltött el a Liverpool tartalékjai között, de most az Ajaccioban megmutathatja, hogy nem felejtett el futballozni.

Ami a tárgyalásokat illeti, a legfontosabb hír talán az volt, hogy a Barcelona felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Jimmy Floyd Hasselbaink ügyében.

Ki a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36550

A Bolton Wanderers mestere, Sam Allardyce figyelmeztette a Tottenhamet: ha valóban le akarják igazolni csatárukat, Michael Rickettset, akkor jobban teszik, ha megteszik ajánlatukat. Ez a West Hamnek is jól jönne, mert ők csak akkor szerezhetik meg Les Ferdinandot, ha a Spurs megszerzi Rickettset.

A Chievo Veronánál a tartalékok közé száműzött Massimo Marazzináért a Modena jelentkezett be, de megegyezés egyelőre nem született.

Paul Gascoigne-t újabb klubbal hozták összefüggésbe: miután Gazza kínai próbajátéka nem sikerült valami jól, most a német másodosztályban tökutolsó St. Pauli szeretné leigazolni.