Vágólapra másolva!
A skót Livingston véglegesítette a spanyol Guillermo Amor szerződtetését. Az olasz Carlo Cudicini tartalékjának a dán Rune Pedersent szemelte ki az angol Chelsea. A skót Rangers az olasz Milan dán védőjét, Martin Laursent akarja. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

Akárcsak szombaton, vasárnap is inkább a labda játszotta a főszerepet Európa labdarúgásában, a tárgyalóasztalok mellett kevesebb esemény történt, de azért pár transzferrel kapcsolatban történt előrelépés.

A Livingston például véglegesítette a spanyol Guillermo Amor leigazolását: a játékos az egyhetes próbajátékon elnyerte a vezetőség tetszését, és a szezon végéig aláírt a skót egyesülethez.

Egy másik skót egyesület, a Motherwell megszerezte a másodosztályú Falkirk csatárát, Steven Craiget.

A Serie A-ban szereplő Modena szerződtette a francia harmadik vonalban szereplő Red Star Paris középpályását, Lassina Doumbyát.

A Chelsea-nél próbajátékon szerepel a dán FC Köbenhavn kapusa, Rune Pedersen - a londoniak az első számú portás, Carlo Cuducini tartalékját keresik.

A skót Rangers FC a hírek szerint közel került ahhoz, hogy leigazolja az AC Milan dán védőjét, Martin Laursent, aki a rossoneróknál kevés játéklehetőséget kap.

A svéd Landskrona az Olympique Marseille második ajánlatát is visszautasította a skandináv együttes tehetséges középpályásáért, Alexander Farnerudért - a játékos bátyja, Pontus már Franciaországban, az AS Monacóban futballozik.

A Charlton Athletic fiatal játékosa, Paul Konchesky határozottan tagadta, hogy elhagyná klubját (a hírek szerint a Liverpool érdeklődött iránta).