Vágólapra másolva!
A több mint százszoros válogatott román középhátvéd a Hannoverrel tárgyal (sőt, meg is egyezett a csapattal), míg a jugoszláv középpályást az AS Roma kölcsönadta az Alavésnek, ahol egyszer már szerepelt. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

A szerdai nap legnagyobb szenzációja kétségtelenül az volt, hogy Robbie Fowler mégis csak igent mondott a Manchester City ajánlatára, de nem ez volt az egyetlen transzfer, amit nyélbe ütöttek. A Chievo Verona megszerezte a nagy tehetségnek tartott svéd Fredrik Rispet, aki az IFK Göteborgtól érkezett kölcsönbe a szezon végéig. A Piacenza két hasonló üzletet is kötött, Marco Marchionni az AC Parmától, míg Davide Baiocco a Juventustól érkezett. A torinóiak egy másik futballistája, Emiliano Moretti is klubot váltott, ő a bajnokság végéig a Modenában játszik majd.

A Valencia újabb kiegészítő emberét adta kölcsön a második osztályba, Javier Garrido a Córdobánál fejezheti be a pontvadászatot. Az AS Roma kölcsönadta a jugoszláv Djordje Tomicot a spanyol Alavésnek, ahol a középpályás egyszer már szerepelt.

A Middlesbrough-nál már csak az orvosi vizsgálat hiányzik ahhoz, hogy a másodosztályú Derby County két futballistája, Malcolm Christie és Chris Riggott aláírjon a klubhoz. A Tottenham középpályása, Tim Sherwood viszont az ellenkező irányba váltott csapatot, ő a másodosztályú Portsmouthba szerződött. A Bolton Wanderers megegyezett a svéd Djurgardensszel a fiatal védő, Ndiwa Lord leigazolásáról.

A West Ham az Arsenal tartalékcsapatában futballozó David Noble-lel szeretné megerősíteni hátsó alakzatát, míg a Leeds United a Fowlerért kapott pénzből akarja leigazolni a Celtic középpályását, Colin Healyt. A Parma és a Lazio a hírek szerint balhátvédet cserélne: a brazil Júnior érkezne a fővárosba, ahonnan Christian Manfredini szerződne a pármaiakhoz.

A Chievo Verona a hírek szerint közel áll hhoz, hogy megszerezze a PSG-ben szereplő, de az Everton futballistájának számító Alex Nyarkót. Az AS Roma máris tárgyalásokba kezdett a fiatal brazil Mancinival, aki a nyáron érkezhet a Farkasokhoz Cafút pótolandó.

A Valencia a minap befejeződött U20-as Copa América egyik felfedezettjét, a paraguayi Dante Lópezt szemelte ki. A Paris Saint-Germain érdeklődik az RC Lensnál kevés játéklehetőséghez jutó középpályás, Stéphane Pédron iránt.

Popescu Hannoverbe igazolt/sport/focivilag/20030130popescu.html

A német klubok is belelendültek az átigazolási szezon végére: a Kaiserslautern az Anderlecht horvát támadóját, Ivica Mornart szeretné megszerezni, a Borussa Mönchengladbach a Chelsea finn csatárát, Mikael Forsselt kaphatja meg kölcsönbe. A Hannover a több mint százszoros válogatott román középhátvéddel, Gheorghe Popescuval tárgyal, akinek jelenleg nincs egyesülete. Délelőtt érkezett a hír, hogy az egyezség megköttetett.