Vágólapra másolva!
Az FC Sevillának csak mostanra sikerült minden papírmunkát elintéznie ahhoz, hogy megszerezze a brazil U20-as válogatott szélsőhátvédjét, Daniel Alvest a Bahiától.

A szlovák bajnokcsapat, az MSK Zilina középpályása, Tomás Durica az orosz Dinamo Moszkva játékosa lett, míg a svájci FC Aarau a lengyel támadót, Marek Citkót szerződtette le.

A PSV Eindhovennél kapusposzton történtek változások: a Philips-gyáriak harmadik számú portása, az utánpótlás-válogatott Jelle ten Rouwelaar kölcsönbe az FC Groningenhez került, a helyét pedig a Sparta Rotterdam hálóőre, Frank Kooiman foglalta el.

A Liverpoolnál ebben a szezonban csak egyszer pályára lépő Patrick Berger a nyáron elhagyná a Vörösöket, de elmondása szerint mindenképpen maradna a Premier League-ben.

A Manchester City a Lazio középpályását, Fabio Liveranit szemelte ki a következő idényre. A Bayern Münchent újabb csatárral hozták kapcsolatba: a bajorok állítólag a Parma román támadóját, Adrian Mutut nézték ki maguknak.

A francia Racing Strasbourg a holland FC Twente focistáját, Kurt de Paart szeretné megszerezni. A Deportivo az utóbbi időben mellőzött középhátvédjét, a marokkói Nureddin Najbetet az Arab Emírségekbeli Al Ain venné kölcsönbe az Ázsiai Bajnokcsapatok Kupájára.