Vágólapra másolva!
Angliában a Manchester Unitedből és az Arsenalból is távozott egy peremember, míg a Manchester City által hiába csábított Pauleta helyére a klub a belga gólkirályt, Sonckot szemelte ki.

A Manchester Unitednél az utóbbi időben mellőzött, fiatal középpályás, Luke Chadwick egyelőre egy hónapra kölcsönbe a másodosztályú Readingbe került. A korábban az Arsenal játékosának számító David Grondin is talált magának új csapatot, ő a skót Dunfermline Athletichez szerződött.

A Premiership állása/sport/focivilag/20030201apremiership.html

A lengyel Polonia Warszawa a Dunaferrhez hasonlóan járt: a klub teljességgel eladósodott, és emiatt több játékosát is kénytelen volt elengedni. Összesen heten mentek el, a legutóbbi távozó Maciej Bykowski volt, aki a Garbarnia Szczakowianka Jaworzno focistája lett.

A nemrégiben még a Manchester City által csábított portugál Pedro Pauleta kijelentette, hogy szerződése végéig, vagyis 2004-ig marad a Girondins Bordeaux-nál. A Real Betis viszont továbbra is csatárt keres, és a hírek szerint a Genk belga gólvágóját, Wesley Sonckot szemelte ki magának.