Vágólapra másolva!
A válogatott fellépéshez hasonlóan csütörtökön a bajnok ZTE és a Ferencváros edzőmérkőzését is elmosta a Cipruson vigasztalanul zuhogó eső. Az Újpest Törökországban viszont jó körülmények között készülhet, nyert is a csapat 4-1-re a grúz Torpedo Kutaisi ellen.
Fradi-újság

Fradi címmel színes, 24 oldalas, sporthetilap kerül az utcára az első labdarúgó bajnoki fordulót megelőzően. Ezzel alig több mint egy év leforgása alatt a harmadik olyan médiavállakozás indul be (az ftc.hu weboldal és a Fradi TV után), mely a Ferencváros labdarúgócsapatára épül. A Ferencváros az elkövetkező hetekben egyedi előfizetői akciót indít, így a lap leendő előfizetői különleges ajándékokat kapnak a játékosoktól, és fél áron tekinthetik meg az FTC-ZTE Magyar Kupa negyeddöntőt.



Hajrá Fradihttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Kollégájához, Bozsik Péterhez hasonlóan, Garami József, az FTC szakmai igazgatója is lehangoltan vette tudomásul, hogy elmarad a szlovákiai Nagyszombat (Trnava) elleni edzőmérkőzés, így a rutinos szakvezető edzést vezényelt játékosainak a larnacai Alpha sportcentrumban. A zöldek köreiben az is megnyugvást keltett, hogy a bolgárok elleni fellépésén a Fradi válogatottjai - Dragóner, Gyepes, Lipcsei, Tököli - nem sérültek meg.

Hajrá lilák, hajrá UTEhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30889

Végezetül a ferencvárosiak első bajnoki ellenfeléről, az ősi rivális Újpestről jó hír érkezett Törökországból: a lilák ugyanis eleven játékkal 4-1-re győztek a grúz Torpedo Kutaisi ellen, a gólok közül a sérüléséből felépült Kovács Zoltán kettőt, Horváth Ferenc és Radek Sloncik egyet-egyet jegyzett. Mint azt Bodnár István, az Újpest klubigazgató helyettese elmondta, remek körülmények közepette készülhet a csapat a bajnoki folytatásra, a grúzok elleni produkció pedig olykor látványosra sikeredett, ami optimizmusra adhat okot a klub híveinek, akik annak is örülhetnek, hogy a lilák székháza végre a Megyeri útra költözött. Az ünnepélyes avatásra február 14-én, pénteken délelőtt 10 órakor kerül sor.

Bánki József