Vágólapra másolva!
Egygólos vereséget szenvedett Veronában a Chievótól az Internazionale a Serie A 21. fordulójában. A második félidőt emberhátrányban teljesítő milánóiak 2-0 után még szépíteni tudtak, az egyenlítés azonban már nem sikerült Hector Cúper csapatának.

Corini büntetőjével már a huszadik percben vezetéshez jutottak a hazaiak, majd a 36. percben már kétgólos hátrányba kerültek kék-feketék, ráadásul a második Chievo-tizenegyes körülményeit megengedhetetlen hangnembem kommentáló Okant a játékvezető kiállította.

A Serie A állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030215aserie.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/20020910serie.html?pIdx=2

A közel egy órán át emberhátrányban küzdő Inter előtt Vieri gólját követően felcsillant az egyenlítés reménye, azonban a pontszerzéshez elengedhetetlen második gólt már nem sikerült megszerezniük Batistutáéknak.

A másik szombati mérkőzésen a Brescia 0-0-s döntetlent ért el Roma vendégeként, így tovább tart a Capello-csapat gyengélkedése, míg Baggióék egy újabb nagycsapat otthonából távoztak ponttal.

Serie A, 21. forduló:
Chievo - Internazionale 2-1 (2-0)
gól:
Corini (20., 36., mindkettő 11-esből), illetve Vieri (69.)
kiállítva: Corini (94.), illetve Okan (36., Internazionale)

Roma - Brescia 0-0