Vágólapra másolva!
A Balckburn Rovers trinidadi csatára, Dwight Yorke a Watfordban folytathatja, a norvég Tore-Andre Flo viszont akkor is marad Sunderlandben, ha a csapat kiesik az élvonalból.

Az orosz Sinnyik Jaroszlav két focistát is igazolt a hét végén: a macedón Robert Popov a Belaszica Petricsből, a volt orosz válogatott Vjacseszlav Dajev pedig a CSZKA Moszkvától érkezett.

Az ukrán SV Volin Luck sem ment messzire az erősítésért: a klub az azeri Jahangir Hasanzadét vette meg az FK Safától. Az Olympique Lyon a svájci FC Sionnak adta kölcsön a csak tartalékok között játéklehetőséget kapó csatárát, Roland Vieirát, aki csak névrokona az Arsenal világklasszisának, Patrick Vieirának.

A Newcastle United legújabb kiszemeltje nem más, mint a Feyenoord ausztrál középpályása, Brett Emerton. Az Everton az Arsenal utánpótlás-válogatott szélsőjét, Jermaine Pennantot szeretné megszerezni a nyáron.

A Blackburn Rovers csatára, Dwight Yorke a hírek szerint egy londoni együttesben folytathatja a pályafutását, a jól értesültek a másodosztályú Watfordot emlegetik. Tore-Andre Flo viszont minden bizonnyal marad a Sunderlandben, még akkor is, ha a csapat a szezon végén kiesik a Premier League-ből. A Manchester City az Ajax szélsőjét, Andy van der Meydét szerződtetheti a következő idényre.