Vágólapra másolva!
Az ellentétes félidők mérkőzésén, felkészülési találkozón 4-3-ra verte a Matáv Sopron futballcsapata a korábban a Bajnokok Ligájában is szerepelt osztrák Sturm Graz együttesét. A távközlésiek nagynevű ellenlábasánál ott szerepelt a gólt szerző csatár, Szabics Imre mellett a korábbi válogatott védő, Korsós György is.

- Évek óta stabil, meghatározó játékosa a Sturm csapatának. Most a Matáv ellen is a kezdőben kapott helyet, mennyire szilárd jelenleg ez a pozíciója? - kérdeztük a hátvédet.

- A felkészülési meccseken edzőnk igyekszik mindenkit játszatni, tűzben tartani, keresi a legjobb csapatot a tavaszra. A közelmúltban hosszabb ideig voltam sérült voltam, de végre kezdem magam utolérni. Hogy ez mire lesz elég a kezdőcsapatba kerülésért vívott harcban, azt majd az edző eldönti. Én mindenesetre megküzdök a helyért.

- Korábbi klubjával, az ETO-val kapcsolatban hogy vélekedik, mennyire van képben?

- Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérem a Győr szereplését, és nagyon szorítok a fiúknak. Úgy érzem, erős a játékosállományuk, bízom benne, hogy jól szerepelnek majd tavasszal.

- Válogatottság?
- A dolgok jelen állása szerint elég távol kerültem tőle, de itt a Sturmban igyekszem majd úgy teljesíteni, hogy magamra irányítsam Gellei Imre figyelmét.

Botár László