Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A Barca egy milánói győzelemmel ezt a rekordot döntené meg, és nem mellékesen két fordulóval a csoportmérkőzések vége előtt bejutna a legjobb nyolc közé. A spanyol csapat immár a bajnokságban is remekel, és megújult önbizalommal utazhat el Milánóba, ahol azonban nem az ideális összeállításban lép majd pályára: Marc Overmars sérülés miatt hiányzik majd, míg Juan Pablo Sorín pedig ebben a szezonban a Lazióval már szerepelt az európai kupában.

Internazionale - Barcelona
Milánó, 20.45
Newcastle - Leverkusen
Newcastle, 20.45


A védelem összeállítása sem egyszerű: Iván Córdoba eltiltás maitt nem játszhat, Marco Materazzi pedig izomsérüléssel bajlódik, bár ő lehet, hogy vállalni tudja a játékot. Ha nem, akkor Fabio Cannavaro partnere a védelem tengelyében a paraguayi Carlos Gamarra lehet, a bal oldalon pedig Francesco Coco játszhat.

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.html

A csoport másik mérkőzése tulajdonképpen csak a Newcastle számára fontos, a Leverkusen ugyanis inkább a bajnokságra koncentrál, annál is inkább, mert a BL-ben már csak matematikai esélye van a továbbjutásra. Ennek megfelelően a gyógyszergyáriaknál jó néhány kulcsember megint pihenőt kap, várhatóan Bernd Schneider, Dimitar Bebatov, Juan és Daniel Bierofka sem lép pályára, ráadásul Hanno Balitsch eltiltását tölti. Ez azt jelenti, hogy néhány, egyébként csak az amatőr csapatban szereplő focista is lehetőséget kap, mint például a felnőttek között a múlt héten bemutatkozott Braker-Hansen.

A Szarkáknak viszont létfontosságú, hogy ezen a találkozón is begyűjtsék a három pontot, hiszen csak így lehet esélyük arra, hogy bejussanak a legjobb nyolc közé. Javítja a hazaiak kilátásait, hogy eltiltása lejártával visszatér az együttesbe a csapatkapitány Alan Shearer, igaz, az ugyancsak eltiltott Craig Bellamy még mindig nem játszhat. A középpályáról Jermaine Jenas és Nolberto Solano hiányzik majd sérülés miatt, így a fiatal skót Brian Kerr is bemutatkozhat a Bajnokok Ligájában.