Vágólapra másolva!
A vártnál jóval lassabban gyógyul Gera Zoltán sérülése. A ferencvárosi kedvencet még a ciprusi edzőtáborban, a Torpedo Moszkva elleni edzőmeccsen kellett egy durva belépő után lecserélni, s azóta nem is tréningezett együtt a társaival, így valószínűleg a ZTE elleni Magyar Kupa-meccsen sem léphet pályára.

Gera sérülése immár három hete történt, s bár a tervek szerint a hét elején már bekapcsolódott volna a felkészülésbe, ám bokasérülése makacsabbnak bizonyult. Ezért Garami József, a zöldek szakmai igazgatója úgy döntött, hogy a válogatott csatár - fájós bokáját megkímélendő - inkább külön tréningezzen.

Korábban játsszák az FTC-ZTE kupameccset/sport/magyarfoci/20030223korabban.htmlÚjabb domainneveket védetett le a Fradi/sport/magyarfoci/20030219ujabb2.html

Az Üllői úton nem is titkolják, a ZTE elleni keddi kupamérkőzésen valószínűleg nem léphet pályára Gera, de az Újpest elleni rangadón már számítana rá Garami József. A ferencvárosi vezető egyébként nem csupán Gera állapota miatt morcos mostanság, hanem Kiss György és Zováth János sérülése is aggasztja, nem beszélve Gyepes Gábor kieséséről, akit egészen májusig kell nélkülöznie. Bár Kiss és Zováth sérülése után már elkezdte a tréningeket, még bizonytalan, hogy játszhatnak-e a bajnoki rajton. S mivel az eddigi edzőmeccseken igencsak "fáradtan" mozgott a ferencvárosi együttes, így - ha messzemenő következtetéseket nem szabad is ezekből levonni - érthető, hogy a szakmai stáb idegesen készülődik a bajnoki nyitányra.

Bánki József