Vágólapra másolva!
A tradicionálisan problematikus élvonalbeli bajnoki meccsekre mostantól a vendégcsapatok hívei a Magyar Labdarúgó Liga közvetítésével s személyi adataik regisztrálásával, valamint egy "jó magaviseletet" ígérő nyilatkozat alárásával válthatnak csak jegyet.

"Hogy egy konkrét példát említsek: a március 8-ai nyitó fordulóban sorra kerülő FTC-Újpest összecsapásra 450 belépőt kapnak a vendégszurkolók, ezeket mi vesszük meg a Fraditól és adjuk tovább a Megyeri úti érdeklődőknek" - tájékoztatott a kezdeményezés részleteiről Dénes András, az MLL kommunikációs munkatársa. "A névre szóló jegyek tovább nem értékesíthetőek, azok harmadik személy általi felhasználása vagy felhasználási kísérlete a jegy azonnali érvénytelenítését vonja maga után."

Videórendszer és szurko-lói kártya a stadionokban/sport/magyarfoci/20021008videorendszer.htmlLegyen több Fradi-meccs, hadd gyakorolja-nak a rendőrök!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=48918

A liga irányítói nem titkolják, hogy az új és szokatlan módszerrel gyakorlatilag a hiányzó beléptető rendszereket akarják helyettesíteni. Bíznak abban, hogy a hosszadalmasnak és bonyolultnak látszó megoldást megértéssel fogadják a sportág barátai, s belátják: a botrányok lehetőség szerinti elkerülése érdekében kerül bevezetésre.

Aki megszegi a szabályokat, az - elvileg biztosan, gyakorlatilag talán - azonosítható s felelősségre vonható lesz. A renitenseknek kártérítést kell majd fizetniük, és meghatározott időre kizárják őket a jegyvásárlói körből. "Természetesen nonprofit vállalkozásról van szó, annyiért adjuk tovább a belépőket, amennyibe valójában kerülnek, de ha egy is megmarad, máris ráfizetünk" - tette még hozzá Dénes András.