Vágólapra másolva!
Az ukrán Vorszkla Poltava három focistát is igazolt: Raszim Kerimov üzbég válogatott, Tomasz Brusko a szlovén U19-es nemzeti csapat tagja, Zoran Pavlovic pedig a világbajnokságon is pályára lépett a szlovén csapattal.

Az Everton játékomegfigyelője a hét végén Olaszországban járt, hogy az Atalanta csatárát, Fausto Rossinit vegye szemügyre, és mivel a játékos két gólt szerzett a Milan ellen, jó benyomást tett az angolokra.

A Rangers holland védőjét, Artur Numant, aki a nyáron ingyen igazolható lesz, a PSV Eindhoven csábítja. A Paris Saint-Germain ghánai középpályását, Alex Nyarkót a katari Al-Ittihad szeretné leigazolni. Az Atlético Madrid a Celta Vigo argentin szélsőjét, Gustavo Lópezt igyekszik elcsábítani.

Az Espanyol saját nevelésű védője, Marc Bertrán 2006-ig hosszabbította meg szerződését, míg az Osasuna fiatal középpályása, Gorka Brit ugyaneddig írt alá a pamplonaiaknál.

Az Internazionale hajlandó lenne eladni a nyáron a portugál Sérgio Conceicaót a spanyol Deportivónak, és a hírek szerint a milánóiak mestere, Héctor Cúper szívesen látná a csapatban Gaizka Mendietát, akit a Barca szinte biztosan nem vesz meg végleg a Laziótól.

A Southampton állítólag a West Hamtől a nyáron valószínűleg távozó Paolo di Canióra vetett szemet.