Vágólapra másolva!
Rengeteg, közel tizennégyezer voks érkezett a közelgő Borsodi Ligával kapcsolatos szavazásunkra. A Kispest-Dunaferr derbivel pénteken rajtoló NB I-es labdarúgó-bajnokságot a többség nem várja, sokakat nem is érdekel, nem kevesen viszont a Fradi miatt örülnek a focistartnak.
A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021206aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

Három hónapos magyar futball nélküli böjt után folytatódik a Borsodi Liga, szombaton rögtön egy csúcsrangadóval: az éllovas Ferencváros a harmadik helyen álló Újpesttel játszik az Üllői úton. A két együttes legutóbb szeptember 14-én találkozott egymással, akkor 3-0-ra a vendéglátó lila-fehérek nyertek. Tavaly tavasszal az Üllői úton is hazai siker született: 2-0-ra győzött a Fradi.

Négy csapatnál is edzőcserét hozott a téli időszak: a Dunaferr (Tornyi Barnabás helyett a Gálhidi György, Jung József kettős), a Videoton (Várhidi Péter helyett Bicskei Bertalan), a Kispest (Szurgent Lajos helyett Őze Tibor) és a Győr (Tamási Zsolt helyett a Varga Zoltán, Csertői Aurél duó) kispadján ül más tréner, mint az őszi szezon zárásakor. A bajnokság alapszakaszából még öt forduló van hátra, április ötödikére kialakul az 1-6., és a 7-12. helyezettek mezőnye, s kezdődik a kétcsoportos rájátszás.

Átigazolási körkép/sport/magyarfoci/20030226atigazolasi.htmlÁtlagos őszt produkált a Borsodi Liga/sport/magyarfoci/20021217volt.htmlAz ősz futballmagyarjai/sport/magyarfoci/20021216azosz.html

Visszatérve a szavazásra: a több ezer voksoló pontosan negyven százaléka azon kérdésünkre, hogy várja-e már az NB I rajtját, csak annyival válaszolt, hogy "Na nem". Huszonhárom százaléknyian visszakérdeztek: mit is? A többiek azért még szeretik a - magyar - focit: a szavazók húsz százaléka "Fradikát kiáltott", míg majd' ezerhétszázan (tizenkét százalék) elismerték, hogy tényleg várják a focirajtot. A legkevesebben (öt százalék) kattintottak a "Jaj, nagyon" választási lehetőségre. Ha tetszik, ha nem, pénteken nekikezdünk a Borsodi Ligának, élen a Fradival, hátul a Kispesttel.

A tizennyolcadik forduló műsora:
péntek:
Kispest-Honvéd - Dunaferr, Bozsik-stadion 18 ó, v: Juhos (tv: m2)
szombat:
Siófok - MTK Hungária 14.30 ó, v: Megyebíró
Békéscsaba - Sopron 14.30 ó, v: Szabó Zs.
Zalaegerszeg - Debrecen 14.30 ó, v: Makai
Győri ETO - Videoton 15 ó, v: Bede
Ferencváros - Újpest, Üllői út 18 ó, v: Ábrahám (m2)