Vágólapra másolva!
A Sevilla fiatal támadóját, Antonitót a hírek szerint a Chelsea szeretné megszerezni. A Tottenham a nyáron leigazolhatja a kínai Qu Bót, akinek korábbi transzfere a munkavállalási engedély hiánya miatt bukott meg, bár a Spurst az ajaxos Zlatan Ibrahimoviccsal is kapcsolatba hozták.

A Manchester United megfigyelői a héten befejeződött viareggiói utánpótlás-tornáról az ezüstérmes Sparta Praha 19 esztendős szélsőjét, Jakub Hotteket ajánlották Alex Ferguson figyelmébe.

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona a nyáron leigazolja a Kaiserslautern német válogatott csatárát, Miroslav Klosét, illetve a Málaga kapusát, Pedro Contrerast. Igaz, más újságok szerint a katalánok inkább a Valencia támadóját, John Carewet szemelték ki, akit a bajnokcsapat a Real Madridban szereplő Fernando Morientesszel pótolhat.

A királyi gárda viszont a Sporting Lisboa két fiatal tehetségét, Cristiano Ronaldót és Ricardo Queresmát nézte ki. A Borussia Dortmund mindenképpen szeretné megtartani védőjét, Cristophe Metzeldert, és éppen ezért a minap 2007-ig szerződést ajánlott neki.

A zuhanyhíradó szerint az Inter elnöke, Massimo Moratti nem is annyira Ryan Giggsre, hanem Juan Sebastian Verónra hajt, és cserébe akár Alváro Recobát is hajlandó lenne átengedni a Manchester Unitednek.

A brazil Sao Paulo játékmestere, Kaká iránt az AC Milan érdeklődik. A belga gólkirályjelölt, Wesley Sonck a skót Rangerst érdekli.