Vágólapra másolva!
Fernando Redondo meghosszabbította milánói szerződését, Patrick Viera még az aláírás előtt áll az Arsenalnál - hacsak nem kap jobb ajánlatot a Juvetustól. A MU portugál támadót szemelt ki, Postiga személyében.

Ahogyan azt várni lehetett, az AC Milan meghosszabbította Fernando Redondo szerződését, az argentin középpályás így 2004-ig maradhat a rossoneróknál.

A Feyenoord védője, Kees van Wonderen is új kontraktust írt alá, ő is 2004-ig kötelezte el magát. Az Ajaxnál a tartalékok közé száműzött egyiptomi Mido a szezon végéig a Celta Vigóhoz kerülhet, a galíciaiak egyébként a Bologna argentin támadója, Julio Cruz iránt is érdeklődnek.

Az Arsenal francia középpályása, Patrick Vieira a Juventusba igazolhat a nyáron, amennyiben nem kap fizetésemelést az Ágyúsoknál, míg a londoniak éppen a Juve focistáját, Alessio Tacchinardit szemelték ki a helyére.

A Liverpool állítólag a Fulham ír jobbhátvédjével, Steve Finnannel, illetve honfitársával, a Blackburnben szereplő csatárral, Damian Duffal szeretné felfrissíteni játékoskeretét a nyáron. A Manchester United legújabb kiszemeltje a csatárposztra az FC Porto fiatal portugál támadója, Hélder Postiga.

A Girondins Bordeaux mestere, Elie Baup szeretné végleg megszerezni a jelenleg kölcsönben lévő portugál védőt, Marco Caneirát az Internazionalétól. A Newcastle United viszont felbontotta argentin középpályása, Christian Bassedas szerződését, aki így szabadon igazolhatóvá vált.