Vágólapra másolva!
Internazionale - Newcastle
Milánó, 20.45
Barcelona - Leverkusen
Barcelona, 20.45

A milánói csoportrangadót ellenkező előjelekkel várja a két együttes. A hazaiak a remek rajt, két győzelem után megtorpantak, a katalánok elleni párharcok során csak egy pontot szereztek. Ezzel "magukra húzták" az egyre nagyobb BL-rutint szerző angolokat, s az elmúlt hetek tapasztalatai alapján nem lenne meglepetés az utóbbiak sikere. Hazai győzelem esetén viszont már tét nélküli lesz az utolsó kör.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlSMS-ben a meccsekről/o-mobil/hirek/20021206smsben.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

A Barcelona már csak matematikailag eshet ki, de erre minimális az esély. Kluiverték nem csak a jelentős előny miatt tartoznak már szinte biztosan a negyeddöntősök közé, hanem azért is, mert a továbbjutáshoz szükséges egy pontot minden valószínűség szerint megszerzik a tavalyi döntős ellen. A németek kiábrándító mérleggel utaznak Spanyolországba, céljuk csak a tisztes helytállás lehet. Ráadásul a Bundesligában a bennmaradásért küzdenek, s ez már hetek óta leköti minden energiájukat.

Az utolsó fordulóban (március 19.) a Bayer Leverkusen az Internazionalét fogadja, a Barcelona Newcastle-be látogat.