Vágólapra másolva!
Az Arminia Bielefeld a másodosztályú Eintracht Trier védőjét, Roland Benschneidert szemelte ki a következő szezonra. A Bayer München francia védője, Willy Sagnol szívesen meghosszabbítaná szerződését a bajoroknál akér egészen 2005-ig.

A Middlesbrough a szezon végén szeretné végleg megvásárolni a jelenleg csak kölcsönben lévő kameruni Geremit a Real Madridtól. Az Udinese chilei középpályása, David Pizarro kijelentette, hogy szívesen igazolna a Juventusba, amely élénken érdeklődik iránta.

Az Ajax Amsterdam román védőjéért, Christian Chivuért a hírek szerint a Real Madrid és az AC Milan után az Arsenal is bejelentkezett. A Tottenham Hotspur vezetősége közölte Teddy Sheringhammel, hogy szerződését csak akkor hosszabbítják meg a szezon végén, ha a gárda kvalifikálja magát az UEFA-kupára. A zuhanyhíradó szerint a Spurs egyébként bejelentkezett a Liverpool támadójáért, Emile Heskey-ért.

A Blackburn Rovers az ausztrál Joondalup fiatal támadóját, Rostyn Griffiths-t szemelte ki. A Perugia görög támadójának, Zizisz Vrizasznak az ügynöke elárulta: védence szívesen igazolna Angliába - a Birmingham, a Bolton és a Charlton is érdeklődik a focista iránt.

Az AS Roma visszautasította az angol Middlesbrough ajánlatát a görög Traianosz Dellaszért. A Deportivo viszont a Juventus uruguayi támadójáért, Marcelo Zalayetáért jelentkezett be.

A Hamburger SV irányító középpályást keres, a kiszemeltek között ott van a cseh Patrik Berger (Liverpool), a svájci Hakan Yakin (FC Basel) és a német Stefan Beinlich (Hertha BSC) is.