Vágólapra másolva!
A Bologna fiatal védőjét, Cristiano Zaccardót ügynöke szerint a Juventus környékezte meg. Az Internazionale inkább a középpályát erősíteni, és ennek érdekében a Real Betis brazil szélsőjét, Denílsont igazolná le. A Tuttosport szerint viszont Christian Vieriért három angol egyesület (valószínűleg a Manchester United, az Arsenal és a Newcastle United) is bejelentkezett.

Az AC Parma a zuhanyhíradó szerint azt fontolja, hogy ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Ole-Gunnar Solskjaerért. Az Empoli ausztrál válogatott középpályását, Vincenzo Grellát az AC Milan után a Valencia is kiszemelte magának.

A Reggina brazil focistáját, Mozartot a Parma és a Deportivo is szívesen leigazolná. Az Everton a West Ham Unitedben futballozó Joe Cole-ban látja a még fiatalabb Wayne Rooney tökéletes kiszolgálóját a középpályán.

Az FA-kupában a legjobb négy közé bejutott Sheffield United középpályását, Michael Brownt a Chelsea és a Charlton Athletic is le akarja igazolni. Az Aston Villa a Blackburn Rovers csapatkapitányát, Gary Flitcroftot szerezné meg a nyáron. Lassan már nem marad olyan középcsatár, akivel ne hoznák kapcsolatba a Tottenhamet: a legújabb hírek szerint a Spurs a harmadosztályú Cardiff City walesi válogatott játékosát, Robert Earnshow-t szemelte ki.

A török Genclerbirligi egyipomi középpályása, Ahmed Hasszan a napokban a skót Rangersszel fog tárgyalni. A Bordeaux szélsője, Pascal Feinduono saját elmondása szerint álmai netovábbja, hogy egyszer az Arsenalban futballozhasson. A Middlesbrough fiatal játékosa, Stuart Parnaby újabb négy évre elkötelezte magát a klubhoz.