Vágólapra másolva!
Angliában továbbra is az új labdarúgókon jár a játékos ügynökök és a csapatok esze: a Manchester United legújabb kiszemeltje a holland Marc Overmars, a ManCity Ray Parlourt figyeli, a Blackburn pedig Skóciából erősítene.

Az Arsenal középpályása, Ray Parlour egyre elégedetlenebb azzal, hogy csak kevés játéklehetőséget kap az Ágyúsoknál, a Manchester City pedig máris bejelentkezett érte. A Tottenham újabb csatárt vett górcső alá: a legújabb kiszemelt a másodosztályú Brighton futballistája, Bobby Zamora.

A Division One listavezetőjénél, a Portsmouthnál jelenleg kölcsönben lévő nigériai Yakubu Ayegbenit a Southampton is kinézte magának. A Szentek egyébként a West Bromwich Albion középpályása, Sean Gregan iránt is érdeklődnek.

A Blackburn Rovers kiszemeltje nem más, mint a skót Rangersben futballozó olasz védő, Lorenzo Amoruso. Az olasz Marco Grabbi viszont elhagyhatja a Blackburnt, iránta a Palermo és a Chievo is érdeklődik.

A Manchester United állítólag Harry Kewell mellett Marc Overmarst szemelte Ryan Giggs pótlására, ha a walesi futballista mégis csak távozna a klubtól. A spanyol RCD Mallorca a hírek szerint a nyáron leigazolja a svéd Vasalands IF izlandi csatárát, Henok Goitomot.

Egyes olasz sajtóértesülések szerint a Juventus már mindenben megegyezett az AC Parmával Daniel Bonera nyári leigazolását illetően.