Vágólapra másolva!
Ferencvárosi napot tartott kedden a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága. A grémium a Lipcsei-ügy mellett ugyanis a ZTE elleni kupameccsen történt szurkolói rendbontás, valamint az Újpest elleni bajnoki alatt megjelent transzparensek miatt rendelte be az FTC vezetőit.

A bizottság a ZTE-mérkőzésen történtek miatt, amikor is a szurkolók a pályán kergették meg a biztonsági szolgálat embereit, egyiküket bántalmazták is, 500 ezer forintra büntette meg az Üllői úti klubot. Az Újpest elleni rangadón pedig nagy méretű, felfújható lila majom jelent meg a lelátón, továbbá a pályán lévőket többször hógolyóval dobálták meg, ezért a Fradi további 200 ezer forintot fizet. A zöld-fehér egyesület elöljárói az írásos indoklást követően döntik el, fellebbeznek-e az ítélet ellen.

Elhunyt Balla József/sport/egyeni/20030318elhunyt.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Mindeközben az együttes készül a hét végi, ZTE elleni zalai bajnokira is, amelyre a házigazda klub 1500 ferencvárosi szurkoló részére biztosít belépőt. Garami József szakmai igazgató pedig amiatt ideges, hogy az eddigi nyolc sérült mellett hétfőn, a remek formában lévő Tököli Attila is kidőlt a sorból. A centert magas lázzal kezelték a sportkórházban, ám a játékos és a szakmai stáb is abban bízik, hogy a szombati találkozóig felépül a gólerős támadó.

Az összecsapáson a zöldek egyébként a 48 éves korában elhunyt Balla József birkózó emlékére gyászkarszalaggal lépnek pályára.

Bánki József