Vágólapra másolva!
A hét végén csúnya verést kapott odahaza a Kispest az Újpest együttesétől (1-4), s Hrutka János, a piros-feketék válogatott védője nem is tagadja, megviselte őket a kudarc. Ráadásul a labdarúgónál most ütközött ki a fáradtság, ami érthető, hiszen 11 nappal a porműtétje után már bajnokit játszott, s az edzéshiány miatt nem tudta szokott formáját hozni.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

- Túltették már magukat az Újpesttől elszenvedett sima vereségen?
- Kénytelenek vagyunk, hiszen szombaton újabb, hasonlóan nehéz fellépés vár ránk Debrecenben. Persze azért alaposan megviselt bennünket az Újpest elleni rettenetes 90 perc, jómagam pedig csak most kezdem magam utolérni fizikailag is. Nem tagadom, borzalmasan fáradt voltam az elmúlt napokban, most láttam kárát, hogy kénytelen voltam egy hetet kihagyni a porcműtétem miatt. Ugyanakkor nagyon szerettem volna játszani és segíteni a Kispestnek, ezért is vállaltam a szereplést 11 nappal az operációt követően. A fáradtság az Újpest ellen abszolút meglátszott a teljesítményemen, de szerencsére már túl vagyok a nehezén, egyre frissebbnek érzem magam.

- Korábbi ferencvárosi szerepléséhez képest nagy különbségeket tapasztalt Kispesten?
- Kispesten szerényebb körülmények közepette készülhet a csapat, mint a Fradinál. Egy pillanatig sem szeretnék senkit sem megbántani, de például a stadion állapota is siralmasnak mondható, ettől függetlenül, amennyiben stabilizálódik a klub anyagi helyzete, két éven belül a Kispest is eljuthat a Fradi szintjére.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20030315aborsodi.htmlKovács Zoltán kiengesz- telte a lila szurkolókat/sport/magyarfoci/20030317kovacs.htmlKi nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

- Miben reménykedhetnek a jövőre nézve a KHFC drukkerei?
- A biztos bennmaradásban mindenképpen. Az alapszakasz tavaszi fordulói során annyiban szerencsétlennek bizonyult a sorsolásunk, hogy egy kivételével csupa felsőházi csapattal találkoztunk. A kötelezőt, a Dunaferr elleni mérkőzést hoztuk, az MTK ellen sem volt okunk a szégyenkezésre, remélem, az Újpest elleni kudarc csak kisiklásként értékelhető, vagyis Debrecenbe sem feltartott kézzel megyünk.

- A "Loki" ellen elégedettek lennének az egy ponttal?
- Ha a Fradi is elégedett lett volna a döntetlennel Debrecenben, akkor nekünk is jól jöhetne az. Már csak azért is jó lenne csipegetni a pontokat, hogy a rájátszásban nyugodtan futballozhassunk. A bennmaradásban biztos vagyok, persze ennek eléréséhez mindenkinek tökéletesen kell koncentrálnia a meccseken.

Bánki József