Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Ojigwe (pirosban) állítja meg Cocót


Ami a németeket illeti, a Leverkusen az utóbbi időben kapott hideget-meleget amiatt, mert nem vette túlságosan komolyan a BL-t, és rendre pihentette legjobb játékosait, de őket is meg lehetett érteni: elvégre a Bundesligában való bennmaradás mégis csak fontosabb a számukra. Ennek megfelelőenn Bernd Schneider és Oliver Neuville megint csak a kispadon kapott helyet, ám a csapatkapitány Ramelow például ott volt a kezdőben, vagyis az utolsó meccsen a Leverkusen mégiscsak meg akarta mutatni, hogy valamennyit számít neki a BL.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlA második csoportkör végeredménye/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlSMS-ben a BL-ről/o-mobil/hirek/20021206smsben.htmlNem érdektelen a BL?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=20592BL-magazin 2002/03http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=52057

Ennek ellenére a mérkőzés legnagyobb részében az Inter akarata érvényesült, és Cúper mester elégedetten láthatta, hogy Martins nem omlott össze a nagy felelősség súlya alatt, hanem méltóképpen helyettesítette Vierit. A fiatal nigériai az első félidő alatt rúgott egy gólt, kiharcolt egy tizenegyest, és ezen kívül még három alkalommal került nagy helyzetbe, vagyis rá nem lehetett panasz. A Bayer valamivel nagyobb elszántsággal futballozott, mint az előző meccseken, de ez is csak arra volt elég, hogy egészen az utolsó percig izgalomban tartsák a milánóiakat, akik a második, mindent eldöntő találatot csak ekkor szerezték meg.


A katalánok végül a vártnál kevésbé tartalékosan futottak ki a pályára, a sztárok közül csak Javier Saviola maradt otthon, és a találkozót végül a rutinbéli különbség döntötte el a javukra. A Barcelona vezető találata előtt ugyanis a Newcastle középhátvédje, Titus Bramble hibázott hatalmasat: hiába, ő az előző szezonban még a Premiershipből kieső Ipswich Townban futballozott, és minimális nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, ellentétben a hibára azonnal lecsapó és azt könyörtelenül kihasználó Patrick Kluiverttel.