Vágólapra másolva!
Az olasz AC Milan már a jövő évi erősítéseken töri a fejét: a román Contrát szeretnék visszahívni, a Laziótól Lausenért cserébe Stankovicot szemelték ki. Babos Gábor (Breda) után a Bruges érdeklődik.

Az angol másodosztályban futballozó Preston North End fiatal középpályását, Dickson Etuhut a Rangers, az Everton és a Blackburn Rovers is figyeli. A Celticben szereplő svéd védőt, Johan Mjällbyt a West Ham United és a Real Sociedad is szeretné megszerezni. A Monaco afrikai csatáráért, Shabani Nondáért a Juventus és a Tottenham is bejelentkezett.

Babos Gábor az AS Romához szerződhet (2002.06.01.)/sport/magyarfoci/20020601babos.html

A Barcelona legújabb kiszemeltje az Atlético Madridban futballozó José Mari, aki papíron az AC Milan tulajdona. A milánóiak a Madridban kölcsönben lévő futballistáik közül egyébként a román Cosmin Contrát szeretnék visszahívni, míg a Laziótól Dejan Stankovicot szeretnék leigazolni, akiért cserébe Martin Laursent ajánlották fel.

A Bochum válogatott középpályásáért, Paul Freierért a nyáron várhatóan a Schalke és a Borussia Dortmund folytat majd nagy harcot. A Bielefeld albán középpályása Fatmir Vata újabb két évvel meghosszabbította szerződését. Az Aston Villa norvég középpályása, Öyvind Leonhardsen kijelentette, hogy a nyáron mindenképpen klubot vált.

A NAC Breda magyar portása, Babos Gábor iránt a hírek szerint a belga listavezető, az FC Bruges érdeklődik.