Vágólapra másolva!
Angliai hírek szerint az olasz bajnokságban szereplő AS Roma labdarúgócsapata két ügyben is tárgyalna a Leeds Uniteddel. Eegyrészt végleg megszereznék a jelenleg kölcsönben lévő Olivier Dacourt-t, másrészt leigazolnák az ausztrál Mark Vidukát is.

Egyes brit lapok szerint a Liverpool a nyáron potom 15 millió fontért leigazolja a Leeds United csatárát, Alan Smith-t. A Charlton Athletic védője, Chris Powell kijelentette, amennyiben klubja nem ajánl a számára megfelelő szerződést, akkor a nyáron ingyen távozik az egyesülettől.

Az Arsenal kameruni védőjének, Laurennek is lejár a kontraktusa a nyáron, de ő legszívesebben maradna az Ágyúsoknál. A Celtic walesi csatára, John Hartson szívesen visszatérne a Premier League-be.

Az AS Roma a hírek szerint felvette a kapcsolatot a Leeds Uniteddel: a Farkasok egyrészt végleg megszereznék a jelenleg kölcsönben lévő Olivier Dacourt-t, másrészt leigazolnák az ausztrál Mark Vidukát is. Az egykoron a Manchester Cityben szerepelt középpályás, Jeff Whitley jelenleg a Sunderlandnél van próbajátékon.

A West Ham United olasz támadója, Paolo di Canio a következő szezonban a Bresciában folytathatja pályafutását, a Tottenhamben szereplő Steffen Freund pedig a francia RC Lenshez igazolhat. Az Udinese védője, Andrea Sottil iránt a Blackburn Rovers érdeklődik.