Vágólapra másolva!
Testi sértés miatt indított nyomozást a brémai rendőrség Ailton, a Werder Bremen labdarúgója ellen: Lisztes Krisztián brazil csapattársát mexikói barátnője jelentette fel.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A 29 éves brazil csatár a múlt szombaton, a kiesés ellen harcoló Hannovertől hazai pályán elszenvedett vereség után bántalmazta Rosalie-t. A Bundesliga góllövőlistáját 16 találattal vezető futballista bevallotta tettét Thomas Schaaf vezetőedzőnek és Klaus-Dieter Fischer elnökségi tagnak, és megbánása jeleként önként felajánlotta, hogy 5000 euró büntetést fizet. "Mélyen sajnálom, ami történt, és tudom, hogy ilyesmi még egyszer nem fordulhat elő" - mondta a játékos.

Ailton vezeti a német góllövőlistát/sport/focivilag/20030322abundesliga.htmlDavids lelökte a lépcsőn volt feleségét/sport/focivilag/20020320davids.html

A klub vezetése Ailton bocsánatkérése után nem kívánja tovább szankcionálni a támadót. "Az elnökség elítéli az erőszak minden formáját, különösen, ha az nőkkel szemben történik" - nyilatkozott Fischer. "A Bundesligában szereplő futballistáknak példát kell mutatniuk viselkedésükkel a fiataloknak. Megbeszéltük az esetet Ailtonnal, aki megbánta tettét."

Az ügy azonban ezzel nem zárult le, ugyanis az időközben Mexikóba hazatérő Rosalie nem vonta vissza feljelentését.