Vágólapra másolva!
Mióta Florentino Perez a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, azóta a klub játékoskerete minden nyáron egy világklasszissal gazdagodott. A fővárosiak idei kiszemeltje Francesco Totti, az AS Roma irányítója.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"Nagyon jól ismerjük, hiszen a saját bőrünkön érezhettük, mire képes. Októberben például szinte egymaga vert meg minket saját pályánkon" - áradozott a 26 éves "kiválasztottról" Jorge Valdano, a BL-címvédő sportigazgatója. A 26 éves Totti esetleges szerződtetésének tovább növeli az esélyét, hogy a rómaiak múlt szerdán kiestek a BL-ből, s a bajnokságban is csak a nyolcadik helyen állnak, így a következő szezonban valószínűleg nem indulhatnak a legrangosabb európai kupasorozatban. Franco Sensi, az olasz klub első számú vezetője a Madridból származó hír hallatán azonnal kijelentette: Tottinak esze ágában sincs elhagyni Rómát, és bármit hajlandó megadni neki, hogy maradjon.

Beckham a Realnak sem kell/sport/focivilag/20030324beckham.htmlReal Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=27000

Perezt 2000-ben választották a Real Madrid elnökévé, s azóta a kiszemelt szupersztárok mindegyikét sikerült megszereznie csapata számára: még kinevezésének évében leigazolta a portugál Luis Figót, majd egy esztendővel később rekordösszegért a francia Zinedine Zidane is a spanyol fővárosba költözött, míg tavaly a brazil Ronaldót szerződtette.

A Real Madrid nagy fogásai:
2000: Luis Figo (az FC Barcelonától 61,7 millió euróért)
2001: Zinedine Zidane (a Juventustól 75,1 millió euróért)
2002: Ronaldo (az Internazionalétól 45 millió euróért)