Vágólapra másolva!
A Real Sociedad elnöke, José Luis Astiazaran szerint a klubnak több ajánlata is van a török csatárért, Nihat Kahveciért, amelyek közül a Manchester Unitedé a legkomolyabb.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Blackburn Rovers vezetősége szerint szó sincsen arról, hogy Damian Duff a nyáron elhagyná a klubot - az angol lapokban az utóbbi időben a Liverpoollal hozták kapcsolatba az ír szélsőt.

A Premier League sereghajtójának, a Sunderlandnek a kapusát, a dán Thomas Sörensent az Aston Villa szeretné megszerezni. A svájci góllövőlistán előkelő helyen álló Milaim Ramát, az FC Thun támadóját az 1860 München és az 1. FC Köln is kiszemelte magának.

A Werder Bremen brazil támadója, Aílton kijelentette: amennyiben a klub nem jut ki a nemzetközi porondra, úgy biztosan távozik a brémaiaktól. A Real Madrid ezúttal az AS Roma argentin középhátvédjéért, Walter Samuelért jelentkezett be, míg a királyi gárda jobbhátvédjét, Míchel Salgadót az AC Milan szeretné leigazolni. A Juventus chilei támadója, Marcelo Salas saját elmondása szerint egykori klubjával, a River Plate-tel is felvette a kapcsolatot.

A Chelsea védőjét, Jody Morrist, akinek a szerződése a nyáron lejár, a Blackburn Rovers nézte ki magának - igaz a focista a Tottenhamet és a Southamptont is érdekli. A Chelsea viszont Cafút szeretné megszerezni az AS Romától, és a transzferhez szükséges pénzt mezszponzorától szeretné kicsikarni.

Az angol másodosztályban szereplő Brighton csatárát, Bobby Zamorát a Tottenham után a West Ham is kiszemelte. A Juventus a hírek szerint bejelentkezett a Leeds United ír balhátvédjéért, Ian Harte-ért.