Vágólapra másolva!
A csatárpletykák legnagyobb fogásaként emlegetik a madridi harcot Totéért, a Real támadója ugyanis az Atleticóval tárgyal. A Az Olympique Marseille is új kontraktust ajánlott hátvédjének, Franck Leboeufnek.

A Chelsea francia középhátvédje, William Gallas a hírek szerint jelentős fizetésemelés kért, ami a Manchester United, az Arsenal és a Barcelona figyelmét is felkeltette - a játékos jelenlegi kontraktusa szerint ugyanis a nyáron potom nyolcmillió fontért távozhat.

A jelenleg a Nottingham Forestnél kölcsönben lévő csatárt, Darren Huckerbyt a Southampton szeretné megvenni a Manchester Citytől. A Werder Bremen az ausztrál utánpótlás-válogatott csatárt, Jon McKaint teszteli.

A Real Madrid csatára, Tote állítólag az Atlético Madriddal tárgyal. Az FC Basel játékmesterét, Hakan Yakint a Liverpool és a Celtic után a Mallorca is szeretné megszerezni - a spanyolok a nyáron valószínűleg távozó argentin Ariel Ibagazát szeretnék pótolni vele.

A VfB Stuttgart fiatal védőjét, Andreas Hinkelt az Aston Villa és a Juventus tartja figyelemmel. A Hertha BSC-nél bejelentették, hogy nem kötnek új szerződést René Tretschokkal, és a jelenleg kölcsönben lévő brazil Nenét sem igazolják le véglegesen.

A Boavista támadóját, José Bosingwát a Middlesbrough és a Newcastle United is szeretné megszerezni. A Valencia veterán olasz védője, Angelo Carboni újabb egy esztendővel meghosszabbította szerződését. Az Olympique Marseille is új kontraktust ajánlott hátvédjének, Franck Leboeufnek.