Vágólapra másolva!
Szerdán dél óta az Újpest játékosának vallhatja magát Rósa Dénes. A Magyar Labdarúgó Liga áldását adta a klubcserére, így a Dunaferrtől a Megyeri útra költözhetett a középpályás, ráadásul így testvérével, Rósa Henrikkel futballozhat egy csapatban.

Az újonnan igazolt labdarúgó csütörtökön már a többiekkel együtt készülhet, s elvileg nincs akadálya, hogy a szombati, Sopron elleni idegenbeli bajnokin pályára lépjen.

Pontot vesztett a Fradi, szárnyal a Videoton/sport/magyarfoci/20030322pontot.htmlGera játszani akar, Garami óvatos/sport/magyarfoci/20030402gera.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20030322aborsodi.html

"Örülök a megszerzésének, hiszen az egyébként is szűk játékoskeretünk egy több poszton használható futballistával bővült. Rósa Dénes ugyanis, akárcsak testvére, Henrik, a középpálya jobb és bal oldalán egyaránt feltalálja magát. Ettől függetlenül Sopronban még csak a junior együttesben kap lehetőséget, hiszen össze kell csiszolódnia a többiekkel, és arra is kíváncsi vagyok, milyen fizikai állapotban van. Ugyanakkor csak ismételni tudom, örvendek a leigazolásának, mert biztosan segíthet a csapatunknak a minél jobb eredmény elérésében" - reagált Szabó András, a lilák vezetőedzője a középpályás szerződtetésére.

Bánki József