Vágólapra másolva!
Szinte biztos, hogy Damien Duff, a Blackburn Rovers ír válogatott játékosa a nyáron a Manchester Unitedhez kerül. A 33-szoros válogatott klasszis ára 10 millió font (3,7 milliárd forint).

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Graeme Souness, a Rovers menedzsere kénytelen elengedni "koronaékszerét", mivel a klubnak égető szüksége van a tízmillióra. A 24 éves ír labdarúgó - aki a Blackburn saját nevelésű játékosa, és 17 éves kora, 1996 óta 150 Premiership-mérkőzésen 23 gólt szerzett - a tavalyi világbajnokságon mutatott pazar játékával Gerard Houllier érdeklődését is felkeltette, ám most úgy tűnik, Sir Alex Ferguson elhalássza a középpályást liverpooli vetélytársa orra elől.

Fergusont azonban figyelmeztette Peter Kenyon, a MU ügyvezető elnöke, hogy mielőtt megvenné Duffot, valakit el kell adnia. A jelek szerint a világ leggazdagabb futballklubjának pénztárcája sem feneketlen. "Az a helyzet, hogy egyszerre csak 11 játékos tartózkodhat a pályán, s a mi keretünk 24 tagú" - jegyezte meg Kenyon. "Ennél többre egyszerűen nincs szükség, nem beszélve arról, hogy számos, saját nevelésű tehetségünk kopogtat az első csapat keretének kapuján."

Giggset vinné az Inter/sport/focivilag/20021121giggset.html

Duff valószínű leigazolása, plusz Kenyon szavai felerősítették azokat a találgatásokat, miszerint a Duffnál hat évvel idősebb Ryan Giggs távozhat az Old Traffordról. Giggsről már többször megírták, hogy elképzelhető: az Interben folytatja pályafutását.

Ch. Gáll András