Vágólapra másolva!
A zuhanyhíradó szerint Gabriel Batistuta már mindenben megegyezett a Fulhammel, és a nyáron kétéves szerződést köt a londoniakkal. A Celta Vigo argentin kapusát, Pablo Cavallerót állítólag az Arsenal és a Manchester United is figyeli.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Celtic kiszemelte magának a bolgár válogatott csatárát, Zoran Jankovicot, aki a kínai Dalien Shidében futballozik. Az Olympique Marseille középhátvédjét, Daniel van Buytent a Lazio is szeretné leigazolni a Manchester United és a Juventus mellett.

Az Inter uruguayi támadója, Álvaro Recoba kijelentette, hogy ha a klub ebben a szezonban sem nyer semmilyen trófeát, akkor a nyáron távozik Milánóból. A PSV Eindhoven teszteli a dán Akademisk BK tunéziai középpályását, Mohamed Zidant.

A Sunderland osztrák kapusa, Jürgen Macho a nyáron a skót Hibernianba igazolhat, az Udinese chilei középpályásáért, David Pizarróért pedig az AC Milan jelentjezett be - a milánóiak Christian Brocchit ajánlották cserébe.

A Sturm Graz az Anderlecht szlovén kapusát, Zeljko Pavlovicot szemelte ki, a Tottenham legújabb csatárreménysége pedig a Norwich City északír válogatott focistája, Paul McVeigh lehet.

A Hamburger SV leigazolta a másodosztályú Greuther Fürth utánpótlás-válogatott védőjét, Björn Schlickét. A Sochaux francia válogatott középpályása, Benoit Pedretti kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2004-ben lejáró szerződését - a jól értesültek szerint a játékos a nyáron a Lyonba igazol.

A francia bajnokcsapat egyébként a Strasbourg védője, Habib Beye iránt is érdeklődik. Próbajátékon szerepel az AS Monacónál a mali Djoliba 18 éves támadója, Lansana Diallo.