Vágólapra másolva!
Ruud van Nistelrooy, a Manchester United holland csatára a The Sun hasábjain "figyelmeztette" a címvédő Arsenalt és a többi trónkövetelőt: a MU a tavalyi balszerencsés év után idén duplázni akar.
Forrás: REUTERS
"Hogy nézne ki, ha nem lennénk ott a manchesteri BL-döntőben?"
REUTERS

A 2001/2002-es szezonban cím nélkül maradt a United: a bajnokságot, az FA-kupát és a Bajnokok Ligáját is elbukta, most azonban a két legfontosabb sorozatban még esélyes a végső győzelemre. A Premiershipben mindössze két pont a hátránya az Arsenallal szemben, a BL-ben pedig következnek a Real Madrid elleni negyeddöntők.

Az elkövetkező 18 napban a MU idénye forog kockán, szombattól ugyanis az alábbi meccseket vívja a csapat:

Április 5.: MU-Liverpool, bajnoki
Április 8.: Real Madrid-MU, BL
Április 12.: Newcastle-MU, bajnoki
Április 15.: Arsenal-MU, bajnoki
Április 19.: MU-Blackburn, bajnoki
Április 23.: MU-Real Madrid, BL

Van Nistelrooy, aki bő két év alatt 85 hivatalos mérkőzésen 68 gólt szerzett a Manchester United színeiben (55 bajnokin 38, 3 FA-kupameccsen 6, 4 Ligakupa-meccsen 1, 23 BL-meccsen 23 gól a mérlege), az elmúlt héten a holland válogatott két Eb-selejtezőjén is kétszer volt eredményes.

Figo félti madridi helyét Beckhamtől/sport/focivilag/20030404beckhamronaldo.htmlTippelj!http://www.tippelj.hu

"Mindent meg akarok nyerni a Uniteddel, s azt hiszem, jó úton haladunk a duplázás felé. Ilyesmi csak a legnagyobbaknak sikerülhet" - mondta a gólvágó. De még rátett egy lapáttal: "Történelmet akarok írni az Old Traffordon. Már eddig is több mint 50 gólt rúgtam a csapat színeiben, de túl akarom lépni nemcsak a százas, hanem a százötvenes határt is. Egy külföldi játékostól hatalmas teljesítmény lenne."

Nistelrooy nem tud szabadulni az elmúlt szezon rossz emlékétől: "Ami tavaly történt velünk, az még mindig idegesít. Nem szoktam hozzá ahhoz, hogy elsőség nélkül fejezzünk be egy évadot. Mindössze két pont a hátrányunk az Arsenal mögött, fokoznunk kell a nyomást, a Bajnokok Ligája döntőjét pedig az Old Traffordon rendezik, hogy nézne ki az, ha mi nem lennénk ott?"

Ch. Gáll András