Vágólapra másolva!
A Milan dán csatárát a Tottenham, a Malaga holland középpályását az Arsenal csábítja, ám a legérdekesebb hír, hogy Steve McManaman (Real Madrid) állítólag elismerte, a nyáron lehet, hazatér.

A Real Madrid angol középpályása, Steve McManaman elismerte, hogy a nyáron visszatérhet a Premiershipbe. Az AS Roma védőjét, Saliou Lassisit a Rangers után a Bolton Wanderers is szeretné leigazolni.

A Tottenham még mindig csatárt keres, a legújabb kiszemelt nem más, mint a Milan dán támadója, Jon Dahl Tomasson. A kolumbiai Deportivo Cali középpályását, Giovanni Hernándezt a hírek szerint angol és holland egyesületek is csábítják.

A francia Nantes-nál elismerték, hogy kameruni középpályásukat, Eric Djemba-Djembát több külföldi klub is le akarja igazolni. Az Auxerre visszavonta válogatott védőjének, Philippe Mexes-nek korábbi szerződéshosszabbítását, mivel a kontraktusba egy kivásárlási záradék is bekerült az egyesület tudta nélkül.

A Málaga holland középpályása, Kiki Musampa iránt az Arsenal is bejelentkezett. Az Anderlecht elefántcsontparti támadója, Aruna Dindane egyelőre nem írt alá új szerződést a brüsszeliekkel, vagyis a nyáron minden bizonnyal távozik a klubtól.

A Bayern München állítólag bejelentkezett a River Plate fiatal csatáráért, Fernando Cavenaghiért.