Vágólapra másolva!
A Southampton a West Bromwich Albion két futballistája, Jason Koumas és Sean Gregan iránt érdeklődik, a hírek szerint a Szentek hatmillió fontot adnának a játékosokért. Az AS Roma csatára, Vincenzo Montella egy nyilatkozatában kijelentette, hogy szívesen futballozna Angliában. A Blackburn Rovers vezetősége cáfolta, hogy tárgyalásban állna a Barcelona holland középhátvédjével, Frank de Boerral.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Rangers az argentin River Plate középpályását, Guillermo Pereyrát tartja figyelemmel, a glasgow-iak holland védője, Arthur Numan viszont visszautasította a klub szerződésajánlatát.

Az angol másodosztályú Derby Countyban futballozó veterán támadót, Fabrizio Ravanellit a Perugia szeretné hazacsábítani Itáliába. Az AC Milan állítólag szeretné megszerezni az Inter francia középpályását, Stéphane Dalmat-t, akiért Martin Laursent plusz 6,5 millió fontot ajánlott fel. Francia források szerint a West Ham gall támadója, Frédéric Kanouté a nyáron mindenképpen elhagyja a Kalapácsosokat, még akkor is, ha a csapat bennmarad az élvonalban.

A Leeds United a jelenleg a Blackburn Roversnél kölcsönben lévő, a Parma játékosának számító szlovák Vratislav Gresko iránt érdeklődik. A Manchester United állítólag az amerikai New York/New Jersey MetroStars kapusával, Tim Howarddal szeretnék felváltani Fabien Barthezt.

A Liverpool a svéd válogatottban Budapesten is pályára lépett középpályást, Kim Källströmöt tartja szemmel. A Lens csatárát, Olivier Thomert-t a Southampton és a West Ham United is figyeli.

A Paris Saint-Germain argentin védője, Maurucio Pochettino a hírek szerint visszatérhet egykori klubjához, az Espanyolhoz. A Guingamp védőjét, Jean-Louis Monterót az Athletic Bilbao megfigyelői tartják szemmel.